عمل آرتروسکوپی زانو برای اولین بار در بیمارستان

عصر روز سه شنبه ۲۱ دیماه عمل آرتروسکوپی زانو برای اولین بار در بیمارستان محمد رسول الله(ص) شهرستان مبارکه انجام شد.

رئیس بیمارستان محمد رسول الله(ص) مبارکه  تصریح کرد: امروزه دنیای جراحی به سمتی می رود که تا ممکن است با روش هایی که عوارض کمتر دارد اعمال بزرگ انجام شود.

ناصر عباسیان با اشاره به انجام عمل با دستگاه آرتروسکوپی گفت: در زمینه جراحی ارتوپدی، آرتروسکوپی یکی از وسایل جراحی است که خوشبتانه توانسته ایم با کمک دانشگاه علوم پزشکی استان این دستگاه را برای بیمارستان تهیه کنیم.

وی با بیان مزیت های این عمل افزود: برای انجام این عمل که بیماری آسیب رباط صلیبی قدامی زانو داشته است، باید زانو باز و ترمیم می شد و عملی پر عارضه ای بود، به کمک این دستگاه با کمترین عارضه و بدون اینکه زانو باز شود و با چند سوراخ کوچک این عمل انجام می شود.

رئیس بیمارستان محمد رسول الله(ص) بیان کرد: امیدواریم دستگاه های دیگری که اینگونه عمل ها را انجام می دهند برای بیمارستان تهیه کنیم که بتوانیم به مردم شهرستان مبارکه خدمت بیشتری کنیم.

محمدرضا برزگر در حاشیه این عمل  اظهار کرد: جراحی بازسازی رباط صلیبی قدامی زانو با استفاده از عمل آرتروسکوپی زانو انجام شد.

جراح این عمل افزود: این عمل برای اولین بار در بیمارستان محمدرسول الله(ص) شهرستان مبارکه انجام شد.

وی گفت: دستگاه آرتروسکوپی، پس از گذشت مدت ها برای بیمارستان تهیه شد.

برزگر با بیان اینکه قبل از این دستگاه، انجام چنین عمل های غیر ممکن بود، تصریح کرد: عمل به صورت ساده تر، با سرعت بیشتر و دقت بهتری انجام می شود و بازگشت بیمار به انجام فعالیت ها زودتر ممکن می شود.

وی بیان کرد: به تدریج و با کامل شدن تجهیزات جانبی، عمل زنو و بقیه اعمال جراحی زانو مانند پارگی های مینیسک، شکستگی ها قابل انجام و علاوه بر آن عمل های کتف و شانه، مچ دست و مچ پا قابل استفاده است