هفته جهانی قلب

به مناسبت گرامی داشت هفته جهانی قلب  واحد اموزش همگانی بیمارستان ایستگاه سلامت را در سالن انتظار درمانگاه برپا نموده و مراجعه کنندگان را از نظر فشار خون و قند خون مورد غربالگری قرار دادند و آموزش های خود مراقبتی در خصوص پیشگیری از بیماریهای قلبی را به مردم ارائه دادند و پمفلت های آموزشی را در اختیار آنها قرار دادند .

رگزاری جشن عید سعید غدیر خم

کلاس آموزشی آتش نشانی

روز شنبه ۱۱و یکشنبه ۱۲ شهریور ماه سال جاری کلاس آموزشی آتش نشانی به صورت تئوری و عملی برای ۱۴۰ نفر از پرسنل بیمارستان برگزار گردید در این جلسه کارشناسان آتش نشانی موارد استفاده از کپسول های اتش نشانی –انواع کپسولها و روش استفاده از آنها را بیان نمودند .

کلاس آموزشی ثبت صحیح اقدامات و مراقبت های درمانی

در تاریخ پنجم وهفتم شهریور ماه سال جاری کلاس آموزشی ثبت صحیح اقدامات و مراقبت های درمانی در آمفی تئاتر بیمارستان با حضور حدود ۸۰ نفر از پرسنل در مانی برگزار گردید .د ر این دوره آموزشی مطالب مفیدی در مورد اصول کلی مستند سازی پرونده های پزشکی و پرونده بیمار تکمیل فرم های مختلف پرونده اصول کلی گزارش نویسی و خطاهای شایع در پرونده نویسی و جنبه های قانونی مدارک پزشکی توسط سرکار خانم آنیه سادات ضعفا کارشناس ارشد پرستاری و سرکار خانم مهری شمس کارشناس پرستاری ارائه گردید .

کلاس آموزشی اشتباهات دارویی

روز سه شنبه ۳۱ مرداد ماه و روز پنجشنبه دوم شهریور ماه کلاس آموزشی اشتباهات دارویی در سالن آمفی تئاتر بیمارستان با حضور حدود ۷۰ نفر از پرسنل بالین برگزار گردید در این جلسه آموزشی سرکار خانم دکتر رویا قنواتی مسئول امور دارویی بیمارستان مطالب مفیدی در مورد علل وقوع اشتباهات دارویی –انواع آن اقدامات لازم حین وقوع اشتباهات دارویی –نحوه ثبت گزارش خطا و راههای پیشگیری و عوارض ناخواسته دارویی بیان نمودند .

تبریک روز پزشک

روز چهارشنبه یکم شهریور ماه به مناسبت روز پزشک دکتر پارسا مدیر شبکه بهداشت و درمان ، دکتر عباسیان رئیس بیمارستان و تنی چند از مسئولین بیمارستان با حضور در بخش های مختلف بیمارستان با اهدا شاخه گل و کارت هدیه روز پزشک را به پزشکان شاغل بیمارستان تبریک گفتند

جلسه مدیریت درمان در مورد سکته حاد مغزی

جلسه مدیریت درمان در مورد سکته حاد مغزی  ۷۲۴ با حضور دکتر سوداوی و صاحبان فرایند  (مدیر بیمارستان –مترون-فوکال پوینت اجرایی برنامه –سوپروایزر آموزشی –مسئول علمی و سرپرستار اورژانس و مسئولین بخش های مرتبط در تاریخ ۳۱مرداد ۹۶ در دفتر رییس بیمارستان برگزار گردید .

اطلاعیه اجاره محل غرفه مواد غذایی بیمارستان

به اطلاع میرساند این بیمارستان در نظر دارد غرفه مواد غذایی را  به صورت اجاره محل از طریق برگزاری استعلام به افراد واجد شرایط واگذار نماید . کلیه متقاضیان جهت دریافت شرایط استعلام از روز دوشنبه ۶/۶/۹۶  تا پایان وقت اداری پنج شنبه ۹/۶/۹۶به دفتر مدیریت بیمارستان مراجعه فرمایند  .

اخرین مهلت تحویل اسناد روز دوشنبه ۱۳/۶/۹۶ می باشد .

کلاس آموزشی مانیتورینگ قلبی و کار با دستگاه دفیبلاتور

روز دوشنبه و پنج شنبه ۲۳ و ۲۶ مرداد ماه سال جاری کلاس آموزشی مانیتورینگ قلبی و کار با دستگاه دفیبلاتور برای حدود ۸۰ نفر از پرسنل پرستار – ماما –اتاق عمل و بیهوشی در سالن آمفی تئاتر بیمارستان برگزار گردید . در این دوره آموزشی مطالب ارزنده ای در مورد اندیکاسیون عمل استفاده از دستگاه الکتروشوک وانواع دستگاه های الکتروشوک –حالتهای دستگاه و نمونه کار با آن –اصول نگهداری و نکات ایمنی و نکات مربوط به اعتبار بخشی توسط سرکار خانم اسرافیلی و زهرا عسگری کارشناس پرستاری ارائه گردید

نخستین جراحی آرتروسکوپی شانه در مبارکه انجام شد

صبح روز یکشنبه ۲۲ مرداد ماه ۹۶برای نخستین بار در شهرستان مبارکه عمل جراحی آرتروسکوپی شانه در بیمارستان محمد رسول‌الله توسط دکتر برزگر انجام شد.

دکتر محمدرضا برزگر  اظهار کرد: پارگی تاندون شانه یکی از شایع‌ترین پارگی‌ها و آسیب‌های مفصل شانه است که در گذشته به صورت جراحی باز ترمیم می‌شد.

صفحه‌ها

اشتراک در بیمارستان حضرت محمد رسول الله(ص) مبارکه RSS