رفتن به محتوای اصلی
x

🔰پیام های تغذیه ای :

🔰پیام های تغذیه ای :
1- روغن کنجد حاوی برخی ترکیبات بسیار مفید همچون گاما -توکوفرول، لیگنان هایی مانند سزامول، سزامولین و سزامین و سایر مشتقات فنلی است که می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند.

2- روغن کنجد علی رغم درجه غیر اشباع بالا، در مقایسه با سایر روغن های گیاهی ماندگاری طولانی دارد، حتی زمانی که در دمای محیط نگهداری می شود، این امر به آنتی اکسیدان های آن که شامل γ-توکوفرول، لیگنان هایی مانند سزامول، سزامولین و سزامین و سایر مشتقات فنلی هستند نسبت داده می شود.

3- مطالعات نشان داده اند که مصرف روغن کنجد  می تواند سلامت انسان را بهبود بخشد و فوایدی از جمله اثرات ضد التهابی و ضد سرطانی، ضد فشار خون بالا و اثرات کاهش دهنده چربی سرم، مهار رشد ملانوم بدخیم و تکثیر سلول های سرطان روده بزرگ انسانی را دارد.

4-برای مصرف روغن کنجد بهتر است روغن ارده کنجد را انتخاب کنید زیرا میزان مواد مغذی در روغن ارده کنجد بیشتر از روغن کنجد است.

5-روغن کنجد دارای اسیدهای چرب امگا 6 و امگا9 به میزان مساوی، ویتامین های A و D و E،  فیتواسترول ها، آنتی اکسیدان های طبیعی، مقاومت بالا در برابر اکسیداسیون و حرارت می باشد.